Běžky

SK Joudrs, softball, Praha

Valná hromada klubu 18.03. 2024 od 19 hod v Clubhousu

2024 Softballový příměstský tábor pro hráče a hráčky 7 - 13 let

STAVBA HALY - 4. 11. 2023 OD 8:00 hod

Zápisy Mikro 2023/2024

DĚTSKÉ OSLAVY NA JOUDRS

Začni správným rozhodnutím, staň se rozhodčím!

Naše společná akce nezačala zrovna nejlépe. Jelikož jsme ,,trošku“ zabloudili, trvala nám cesta o dvě hodiny déle, než jsme počítali. Zpožděním nejvíce trpěla Hobby, která na nás čekala  venku v neskutečné zimě právě ty dvě hodiny, než jsme dorazili a vyzvedli klíče od ubytování. Bydleli jsme v krásné velké horolezecké chatě. Všem nám byla pěkná zima a prostorné místnosti nebylo snadné rychle vytopit, mnoho z nás tak usínalo s několika vrstvami oblečení na sobě. Objevil se zde také problém s teplou vodou, takže sprchu navštívili jen odvážní jedinci.
Po ubytování nás čekal zábavný večer, oslavili jsme Ivčiny narozeni, Tomův svátek a Rosťa nám dal informace na nadcházející dva dny. Vypadali jsme trochu jak skautský oddíl, protože nám řekl, abychom si všichni přeřídili hodinky o dvě hodiny zpátky, dále naši trenéři dostali nová kreativní jména – šéfkuchař (Tom), pomocník kuchaře (Rosťa) a číšník (Honza). Aby toho nebylo málo, celý víkend jsme hráli různé psychologické hry týkající se našeho týmu. Závěrem by mohlo být, že náš tým je skvělý (astronomický) a jsme moc rádi, že jsme jeho součástí.
Ráno jsme vyrazili na běžky, všichni byli nadšení, jenže někteří to tolik neprojevovali a tak jsme po prvním kopci byli rozděleni na dvě skupiny. Každá měla trochu jinou trasu, ale obě se nezapomněly stavit na odpočinek v hospodě. Díky dobrým orientačním schopnostem jsme se obešli bez mapy. Počasí nám vyšlo pěkně, nesněžilo, mohlo být sice tepleji, ale chvílemi svítilo i sluníčko a sníh byl skvělý. Za víkend jsme ujeli kolem čtyřiceti kilometrů a ti, kteří neměli na běžkách šupinky a nenamazali voskem, měli trasu podstatně náročnější.
Cesta zpátky utekla rychle, víkend se povedl a my se těšíme na další společnou akci.