Dochází palivo

SK Joudrs, softball, Praha

Valná hromada klubu 18.03. 2024 od 19 hod v Clubhousu

2024 Softballový příměstský tábor pro hráče a hráčky 7 - 13 let

STAVBA HALY - 4. 11. 2023 OD 8:00 hod

Zápisy Mikro 2023/2024

DĚTSKÉ OSLAVY NA JOUDRS

Začni správným rozhodnutím, staň se rozhodčím!

Hustone, máme problém! Dochází nám palivo a AdBlue! Během průletu rojem meteoritů byla zasažena jedna nádrž s palivem a docházejí nám jeho zásoby. AdBlue nebyl problém dočerpat. Přistáli jsme na planetě Arándano, která byla téměř při cestě, a potřebné množství jsme vytěžili na místních plantážích. Sice nás to stálo zmodrání určitých partií těla (hlavně pusa, jazyk a ruce) a jednu botu od skafandru, která byla vcucnuta močálem, ale jinak se to obešlo celkem bez problému.

Za to získat palivo byl doslova boj o holý život. Nastavili jsme kurs na planetu Hydrazin, která je poseta těžebními jámami kde lze palivo dočerpat. Ovšem tuto planetu obývají nedůtklivé bytosti Hydrini, ke kterým je velmi nebezpečné se přiblížit. Chytají nás a střílejí do nás, nebohých pozemšťanů, jen málokomu se podaří dostat alespoň část paliva do nádrží naší rakety. Budeme tu muset vydržet ještě alespoň jeden den a zkusit ještě něco načerpat.

Informace pro Hustone:

Všichni jsou zdraví a v pořádku i po přestálých bojích. Strava je vesmírná. Nálada na velitelském můstku i v mužstvu dobrá, jen občas malé stýskání. Vesmírné počasí v magnetosféře, ionosféře, termosféře i exosféře příznivé.

Dochází palivoDochází palivoDochází palivoDochází palivoDochází palivo