Otevírání sezóny

SK Joudrs, softball, Praha

Valná hromada klubu 18.03. 2024 od 19 hod v Clubhousu

2024 Softballový příměstský tábor pro hráče a hráčky 7 - 13 let

STAVBA HALY - 4. 11. 2023 OD 8:00 hod

Zápisy Mikro 2023/2024

DĚTSKÉ OSLAVY NA JOUDRS

Začni správným rozhodnutím, staň se rozhodčím!

Ve středu 3.4.2013 se uskutečnilo historicky první slavnostní otevírání sezóny. Na hřiště nastoupily všechny týmy; ženy A, ženy B, kadetky, kadeti, žákyně, žáci, T-ball, dokonce se dostavili i nejmenší zástupci z řad Micra. Nechyběli členové S.O.F.T., trenéři a někteří bývalí členové. Ani tribuna nezůstala v nepěkném počasí prázdná a hemžilo se to na ní slušným počtem Joudrs příznivců.

Po představení týmů a trenérů jsme vyslechli několik slov od předsedy klubu, Tomáše Kusého. Klub s patnáctiletou tradicí si již může dovolit otevřít síň slávy a také se tak letos stalo. Jejími prvními členy se stali Tomáš Kusý, Dan Tobola, Kuba Stařík, Adam Brothánek, Václav Bačo, Linda (Linďál) Rychlá, Madla Loudová, Jana (Džejna) Vacíková, Katka (Svádyš) Hotová, Katka (Pinďa) Malá a Petra (Babet) Pravečková. Všichni zmínění pamatují Joudrs z dob nejdávnějších a odvedli zde (někteří stále odvádějí) neopomentulený kus práce. Bez nich by oddíl Joudrs nebyl tam kde je... bez některých by oddíl Joudrs nebyl vůbec.

Aby Joudrs pokračovali i nadále správným směrem, složili kapitánové a kapitánky týmů za své spoluhráče slavnostní slib, kterým se zavazují k podporování a ctění pravidel fair play, vhodnému chování vůči klubu a jeho správnému reprezentování. Tomáš Kusý se také ujal slavnostního prvního nadhozu sezóny.

Plánovaný zápas A týmu proti Storms Řepy bohužel musel být kvůli mrazivému počasí zrušen a tak nezbývalo, než se vrhnout do krásného nového clubhouse, do kterého se mnozí podívali vůbec poprvé. Připraveno bylo bohaté občerstvení, které provonělo do posledního místa zaplněný clubhouse, který svou zatěžkávací zkouškou prošel na výbornou. Kdo měl štěstí, mohl si také odnést plakát hráček našeho A týmu, které jej s radostí podepsaly.

Sezóna 2013 byla otevřena.

hn6


Otevírání sezónyOtevírání sezónyOtevírání sezónyOtevírání sezóny