T_BALL: Užíváme si na SaBaTu

SK Joudrs, softball, Praha

Valná hromada klubu 18.03. 2024 od 19 hod v Clubhousu

2024 Softballový příměstský tábor pro hráče a hráčky 7 - 13 let

STAVBA HALY - 4. 11. 2023 OD 8:00 hod

Zápisy Mikro 2023/2024

DĚTSKÉ OSLAVY NA JOUDRS

Začni správným rozhodnutím, staň se rozhodčím!

Už rozpis nás moc potěšil. Začínali jsme v 11 a skončili 16:30, odehráli jsme 4 zápasy s příjemně krátkými přestávkami. V prvním zápase jsme se potkali s Piraněma a ukázali jim, že už nejsme ta promrzlá partička jako v Chomutově. Od začátku jsme hráli skvěle a 5 bodů ve směně pro nás nebyla velká výzva. Kromě hry se pořád zlepšuje týmová atmosféra. Povzbuzujeme, fandíme si a užíváme si úspěšné zákroky. 
 
Druhé sousto bylo trochu sušší. Kotlářka pod bičem Pavouka hraje velmi dobře a byl pro nás velký boj dostat se na druhou metu. Trochu jsme tápali, zatímco soupeř sbíral body. (Vlastně v Rookie Ballu se na body nehraje. Takže řekněme, že třeba sbíral hrušky.) V závěru jsme se vzchopili a zahráli pět hrušek (bodů), k nimž jsme v zápětí připojili celkem rychlé tři outy. Nakonec jsme moc rádi, že jsme to proti obávanému soupeři zvládli takhle krásně zakončit.

 

Třetí a čtvrtý zápas už byly slabší. Tým byl unavený. A i když nás “náhodný kolemjdoucí” Tonda varoval, že na trávě budou míče hodně pomalé, nepomohlo to. Na trávě byly míče hodně pomalé. :-)

Na sobotním turnaji jsme si vyzkoušeli i pár nestandardních situací. Když se dva běžci soupeřů potkali na druhé metě, a pak se zase ve správném pořadí rozběhli, museli se rozhodčí dlouze radit, co s tím. Nakonec zasáhl náš fotograf Jirka Dostál a situaci rozlouskl. Také se učíme zvykat si na to, že rozhodčí občas něco nevidí dobře nebo nevidí vůbec. A to ke hře patří. Minule to byla soupeřova noha deset centimetrů od mety. Tentokrát to odskákal Mistr s Klárkou, kteří si zády k rozhodčí předávali míč z ruky do ruky a rozhodčí zašlápnutou metu hlásil jako safe.

Celkově příjemný den jsme oslavili individuálními oceněními, které tentokrát získal Adam Koutný, Nela Hanzlová a Eda Pilař.

Díky Jirkovi Dostálovi máme tentokrát o pár fotek více než obvykle https://photos.app.goo.gl/enHpBLsFD1xqCzLT9

T_BALL: Užíváme si na SaBaTu